Presó per l’autor de diversos robatoris a domicilis del Baix Maresme

Objectes requisats la detingut per robatoris al Baix Maresme. Mossos d'Esquadra
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Objectes requisats la detingut per robatoris al Baix Maresme. Mossos d'Esquadra
Objectes requisats la detingut per robatoris al Baix Maresme. Mossos d’Esquadra

La detenció es va produir en el marc d’un dispositiu conjunt amb les policies locals. El detingut és un home amb diversos antecents per robatoris.

Agents dels Mossos d’Esquadra de Premià de Mar amb la col·laboració dels agents de la Policia Local d’Alella van detenir el dissabte 25 de març un home de 25 anys i nacionalitat albanesa com a presumpte autor de dos robatoris amb força a Alella.

Els investigadors de la comissaria de Premià van relacionar el detingut amb un robatori més a Alella el 24 de gener d’enguany i dos robatoris a Cabrils, ambdós el 26 de gener. Així mateix els agents també han pogut resoldre un altre robatori en un domicili de Premià de Dalt comès l’any 2015.

Els fets es van produir la tarda del dissabte 25 de març quan agents de la comissaria de Premià de Mar coordinadament amb agents de la Policia Local d’Alella realitzaven un dispositiu per evitar els robatoris a domicili en aquesta població. Els agents  van localitzar un vehicle que ja coneixien, ja que havia estat utilitzat en altres robatoris a domicilis. Poca estona després d’aquesta localització  els van avisar que s’acabava de produir un robatori en un domicili proper.

Quan els policies feien recerca per la zona van sentir l’alarma d’una casa propera on s’acabava de produir un altre robatori. Van ser pocs minuts després que els agents van localitzar un jove, vestit de fosc que intentava fugir del lloc.

El jove duia amagada a la màniga del jersei la clau del cotxe que ja havien localitzat els agents poc abans. Dins del vehicle hi havia dos joiers plens de joies. A més, prop d’una de les cases robades, es van localitzar joies i rellotges amagats en una zona boscosa.

L’arrestat va passar a disposició judicial dimarts, 28 de març, davant el jutjat en funcions de guàrdia de Mataró, el qual va decretar el seu ingrés a presó.

La zona sud de la comarca estava en alerta per l’augment de robatoris. Al respecte, a principis de febrer, els alcaldes del municipi es van reunir amb el conseller d’Interior, Jordi Jané, per reclamar més recursos de seguretat al territori.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics