URGENT

Blanes prepara les 1es Jornades Gastronòmiques de Peix Blau

Compartiu aquesta història

Es faran durant tot l’abril i completen les dues altres Jornades Gastronòmiques que hi haurà al llarg de l’any: el Mes de la Gamba al maig, i el Mes del Suquet de Peix a l’octubre.

L’Ajuntament de Blanes busca consolidar la tradició de cuina marinera provoment aquest nou esdeveniment i que completa el tercet de promocions en aquest àmbit que busca promocionar els productes gastronòmics de la ciutat.

Es tracta de les Primeres Jornades Gastronòmiques del Mes del Peix Blau, que tindran lloc de l’1 al 30 d’abril. El setembre de l’any passat es va posar en marxa com a novetat la quinzena de la gamba, que enguany passarà a ser el Mes de la Gamba durant tot el maig. Abans, des de feia molts anys, s’havia promogut amb força èxit de participació les Jornades del Suquet de Peix de Sa Palomera, que aquest 2017 es presentaran com el Mes del Suquet de Peix a l’octubre.

Les Primeres Jornades Gastronòmiques del Mes del Peix Blau compten amb la participació de 14 restaurants del municipi amb els respectius xefs.

Cada restaurant ofereix diferents tipus de menús i propostes on el peix blau és el principal protagonista, completat amb productes gastronòmics blanencs com ara vi, cava, mel o verdures.

No tan sols per dinar, sinó també per fer un vermut a base de sardines, seitons o sonsos, per exemple. També hi ha elaborades composicions per satisfer els paladars més exigents, o bé plats únics que els amants de la cuina marinera podran triar entre un munt d’ofertes a preus que van des dels 6 € la més assequible, fins els 27 € la més completa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics