La Festa Petita es manté 3 dies tot i l’escàs públic de l’any passat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

IMG_1826Com cada any, coincidint amb la Setmana Santa, Palafolls celebra la seva Festa Major Petita. L’any passat es feia ampliant les activitats fins a 3 dies, però en la valoració posterior, la regidoria de cultura apuntava que calia replantejar-se la durada de la Festa per la poca afluència als actes. Un any després, es manté la durada a 3 dies. Començarà el divendres 14 fins el diumenge 16 d’abril.

Segons publica l’Ajuntament, les activitats s’han reduït considerablement. S’han mantingut les més habituals d’aquesta celebració sense innovació: el divendres començarà amb un concert a les 20h al Forroll i la presentació de la nova associació cultural “Bunker”.

Durant tot el dissabte hi haurà el primer Market Manualitats Palafolls a la plaça de Poppi organitzat per l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls i al vespre, a partir de les 21h, la tradicional tabalada, el correfoc amb els Diablesfolls i els versots a l’Era de Can Calau.

Es tancarà la festa el  diumenge amb sardanes a partir de les 13h al fòrum Palatiolo.

La Festa Petita, aquest any, no coincideix amb el cicle de concerts Singulars.

La celebració coincideix en dates festives, el que fa inestable la presència de públic. La novetat de l’any passat del casal d’homes, el Vadebars, aquest any es farà dues setmanes després. El dissabte 29 d’abril a partir de les 18.30h des del fòrum Palatiolo.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics