El repte d’educar sense cridar centrarà un taller a les Ferreries

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

C8Ea9-aWsAAXNJfMantenir la calma amb els fills i evitar aixecar la veu no sempre és fàcil. Donar estratègies i eines als pares i mares per educar amb serenitat és l’objectiu del taller titulat “Educar sense cridar” que es farà aquesta tarda a l’escola Les Ferreries a càrrec de la sociòloga i educadora, Alba Castellví.

La sessió, organitzada per la Diputació de Barcelona, està dirigida a pares i mares, però també a persones responsables d’infants.

Durant la sessió es donaran consells per tal que els adults eduquin amb claredat i tranquil·litat. Educar en positiu i sense cridar, com procedir davant les conductes inadequades i sense perdre el control.

Aquest taller s’ha fet també a Santa Susanna i avui a les 17.30h es fa a Palafolls. De les xerrades i l’experiència de Castellví se’n desprès el llibre que porta el mateix títol que la sessió d’avui “Educar sense cridar”, escrit per plasmar les estratègies i l’assessorament que dona en oral.

Es plantejaran els problemes més habituals i les possibles maneres d’afrontar-los. Partint de situacions quotidianes que tensen els pares i mares, Castellví proposa maneres d’actuar que promoguin la responsabilitat dels fills i cridant menys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics