Alumnes de PLF participen a l’eliminatòria del Certamen de Lectura en Veu Alta  

Nens i nens al X Certamen de Lectura en Veu Alta. Òmnium Cultural
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Nens i nens al X Certamen de Lectura en Veu Alta. Òmnium Cultural
Nens i nenes al X Certamen de Lectura en Veu Alta. Òmnium Cultural

L’acte va tenir lloc aquest dimecres a Malgrat de Mar i va reunir 23 alumnes de diverses escoles de Primària del territori.

De Palafolls hi van participar 4 nens i nenes de cicle mitjà i superior, dos de Les Ferreries i dos més de Mas Prats, cadascun amb un suplent. Els alumnes hi participen voluntàriament i és cada centre el que escull els candidats que llegiran al Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta.

Durant tot el segon trimestre els alumnes i també un jurat format pel professorat s’encarreguen d’avaluar els nens que hi volen participar i es tenen diversos aspectes en consideració. Montse Sánchez és tutora de 6è a Les Ferreries.

Tot i que els alumnes palafollencs no van superar els quarts de final -van guanyar dos alumnes de Tordera- lña directora de Mas Prats, Rebeca Gómez en fa una valoració molt positiva. Participar al certamen permet fer a l’aula activitats divertides per millorar la lectura dels nens i nenes. Durant la competició han de llegir un text que ja els havien facilitat prèviament i que s’havien pogut preparar.

Aquest és el tercer any que hi participen alumnes palafollencs i la intenció és continuar per aquest camí. Els nens que hi han participat comprenen els cursos des de  3r fins a 6è de primària. L’eliminatòria del 13è Certamen Nacional de Lectura en Veu Alta s’ha celebrat al Centre Cultural de Malgrat de Mar. L’activitat permet ajudar als nens en perdre la por escènica i millorar la lectura.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics