Veïns de Malgrat reclamen millorar la mobilitat

Carrer Passada (Malgrat de Mar). Google Maps
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Carrer Passada (Malgrat de Mar). Google Maps
Carrer Passada (Malgrat de Mar). Google Maps

Els veïns dels carrers Passada i Girona de Malgrat de Mar han traslladat al govern local la demanda d’un pla de mobilitat consensuat. El veïnat ha subratllat que en cap cas n’acceptaran un d’imposat. Des del consistori, s’ha assegurat que la intenció és obrir un procés de participació ciutadana un cop s’enllesteixi el document que s’està desenvolupant des de la Diputació de Barcelona. Aquest procés permetrà als veïns aportar les seves propostes sobre la mobilitat al municipi.

Una altra de les demandes de l’associació de veïns Eix Passada-Girona gira entorn les inundacions que pateixen els carrers quan plou amb intensitat. En aquest aspecte, el govern municipal els ha comunicat que estan treballant en determinar quina de les tres opcions que planteja un estudi hidrogràfic sobre la qüestió és la més favorable per a solucionar la problemàtica.

Els veïns d’ambdós carrers fa temps que es queixen del trànsit que han de suportar diàriament a la zona, així com que se’ls neguen els carrers en episodis de pluja intensa. Reclamen solucions i que se’ls tingui en compte a l’hora d’executar-les.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics