Palafolls digitalitzarà les Actes del Ple

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El nostre municipi és un dels 79 Ajuntaments que participen al Programa de Manteniment d’Arxius de la Diputació de Barcelona. És la desena convocatòria del programa de Digitalització d’Actes Municipal i una de les més importants tant pel volum d’actes a digitalitzar com pel nombre de municipis participants, gairebé 80.

En total 666.000 cares a digitalitzar i amb una inversió total de la contractació d’aquest Programa de més de 146.000 euros.

Ara és el torn de municipis del Maresme. Els treballs han iniciat a Tiana, continuaran  a Sant Iscle de Vallalta, Sant Cebrià i acabaran a Palafolls. L’Arxiu Municipal del municipi forma part de la Xarxa d’Arxius Municipals (XAM) de la Diputació des del 2006.

La Xarxa d’Arxius Municipals (XAM) constituïda l’any 2003 és l’instrument de col·laboració de la Diputació de Barcelona, per tal de garantir la correcta gestió del patrimoni documental local dels ajuntaments.

La digitalització de les actes facilitarà la seva conservació i consulta, una informació essencial en la vida política, econòmica i social del municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics