El Casal d’Estiu Municipal reunirà a 215 nens

Casal d'Estiu PLF
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Casal d'estiu PLF
Casal d’estiu PLF

L’activitat estival d’enguany a Palafolls acollirà a les instal·lacions de l’Escola Mas Prats al voltant de 215 infants, l’any passat es van rebre 250 sol·licituds.

Demà hi ha la reunió amb els pares i mares dels nens, però no serà fins al juliol quan començaran les activitats que duraran també el mes d’agost. Es farà en torns de matí i tarda, de dilluns a divendres.

El Casal organitzarà diverses activitats orientades als infants d’entre 3 i 13 anys amb l’objectiu d’entretenir-los i fer-los gaudir de les vacances escolars. . L’aigua serà un dels protagonistes del Casal d’Estiu, el millor ingredient per lluitar contra la calor, però també es faran sortides a l’entorn, tallers i manualitats.

El Casal també inclou la possibilitat de fer hores d’acollida i servei de menjador. Amb la sessió informativa de demà a les 5 de la tarda a l’Escola Mas Prats, es pretén resoldre dubtes dels adults i també que coneguin els professionals que estaran al càrrec dels seus fills durant les vacances.

El casal d’estiu de PLF d’enguany es farà a Mas Prats,  en horari de 9 a 1 i de 4 a 7. Els preus oscil·len entre els 81€ el juliol a la tarda i els 280€ els dos mesos matí i tarda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics