URGENT

Acaba la campanya de vacunació de la grip a Palafolls amb menys vacunats que altres anys

Compartiu aquesta història

A finals de novembre va finalitzar l’habitual campanya de vacunació contra la grip. Durant un mes i mig el CAP de Palafolls ha anat vacunant a totala població de risc que tenia programada una visita amb el metge. Bàsicament es tracta de persones grans, amb problemes de salut que es podrien agreujar degut a una grip o persones que tracten amb col·lectius que són més propensos a agafar aquest virus.

Les vacunes no serveixen  d’un any per l’altre pel que cal vacunar-se de nou cada any. De fet les vacunes administrades s’adapten al virus de la grip que ha afectat d’altres parts del món per on el virus ja ha actuat.

La tendència, però, és que cada any hi ha menys persones que es vacunen en prevenció d’agafar la grip a principis d’any, que és quan el virus acostuma a fer els seus afectes a casa nostra.

De tota manera, tot i haver acabat amb la campanya, encara és possible vacunar-se amb els excedents que hi ha al CAP de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics