URGENT

El nou calendari de l’ACEP homenatja el comerç local d’abans i ara

Compartiu aquesta història

calendariacepEls que ja siguin palafollencs de llarga trajectòria hauran comprat alguna vegada a Calçats Ribot, a Can Quintana, o Grimal o la recentment desapareguda carnisseria de Can Pica.

Són botigues històriques del nostre municipi que han anat desapareixent i que, al costat d’altres comerços icònics encara en funcionament com el Forn de Pa Sta. Maria, seran els protagonistes del nou calendari que edita l’ACEP amb el suport de l’Ajuntament.

Cada any el calendari vol impulsar i posar de relleu el teixit comercial del nostre poble i enguany el calendari vol posar de manifest les botigues històriques del nostre poble. Segons Sílvia González, de l’Àrea de Promoció Econòmica del consistori, enguany el calendari es planteja com un homenatge. Concretament, González ha explicat que el calendari porta el lema “Els d’ara i els de sempre”, i que vol servir de reconeixement per tots aquells establiments i comerços que han teixit la història del municipi.

González ha explicat que els comerços homenatjats prendran protagonisme cada mes a les diferents pàgines del calendari, com són Alimentació Quintana al mes de gener o el Forn Santa Maria el següent mes de febrer, entre d’altres comerços i negocis històrics del municipi. Tot i que González lamenta que no hi puguin aparèixer tots, sí que ha destacat que s’ha intentat fer de tal manera que l’homenatge quedés ben representat.

Segons ha explicat González, els protagonistes del calendari han estat molt receptius a l’hora de posar per la càmera, i que han estat en tot moment col·laboratius de cara al projecte, convertint-lo en una acció molt agraïda de dur a terme.

Degut a la quantitat de comerciants presents al nostre municipi, des de la mateixa Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament no descarten que pugui editar-se una segona edició encarada a la mateixa temàtica, ja de cara al següent any 2019, tot i que és només una opció plantejada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics