URGENT

Cauen lleugerament les vendes de la Loteria de Nadal, també a Palafolls

Compartiu aquesta història

Demà es farà a Madrid el tradicional sorteig de la Grossa de Nadal. Enguany, però, el nombre de vendes sembla que ha baixat sobretot a Catalunya arran de la situació política que viu el país, especialment aquests últims mesos.

En alguns indrets les vendes han baixat en fins un 30%. A Palafolls també han baixat les vendes respecte anys anteriors, tot i que encara no hi ha dades.

La Marta Gomez, de l’Administració de Loteries número 2 de Palafolls, explica aquesta baixada de vendes tot i que assegura que en els últims dies la gent s’està animant a comprar els seus dècims.

Segons Gomez, la gent acostuma a demanar números concrets o terminacions determinades a l’hora d’adquirir els seus dècim. Els números preferits pels palafollencs són els acabats en 5, 7 o 9, i no hi ha espai per les supersticions, ja que el número 13 també està entre els preferits.

L’Administració de Loteries de Palafolls mai ha repartit cap dels premis principals a la Grossa de Nadal, tot i que sí aquest sorteig ha deixat milions en poblacions properes com Malgrat, Tordera o Blanes entre d’altres.

Des de les 9h del matí i fins al final del sorteig us acompanyarem demà amb un programa especial que seguirà el sorteig de retruc, però que també us parlarà de les festes de Nadal a Palafolls i les seves activitats, us donarem consells de moda i parlarem del concert de Sant Esteve al nostre poble.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics