URGENT

A les 18h, la participació a PLF se situa en un 68,40%

Compartiu aquesta història

Puntuals a les 9 del matí han obert sense cap incidència les 10 meses electorals del nostre municipi. Fins i tot en alguna d’elles ja hi havia cua abans de la seva obertura, una escena que s’ha repetit en molts municipis catalans.

L’última actualització de PLF, amb dades publicades a les 18h, marca que la participació als comicis a Palafolls és d’un 68,40%, una xifra que incrementa en 3 punts i a la participació registrada a les passades eleccions del 27S de 2015 en aquesta mateixa hora. Aleshores, la participació fins a aquella hora del migdia va ser de poc més d’un 64,93%.)

Avui estan cridats a votar 6.814 palafollencs, que són 85 persones més que en les últimes eleccions catalanes del setembre de fa 2 anys, en un cens que ha crescut un 1,25% pels comicis d’avui.

Com és habitual des de fa 2 eleccions, el gimnàs de l’escola Les Ferreries de Palafolls acull 7 meses electorals, i és el lloc on votaran els veïns del centre i de Santa Maria. En aquesta escola hi poden votar 3 de cada 4 palafollencs amb dret a vot.

Als baixos de la Fàbrica Forroll, al barri de Sant Lluís, hi ha 2 meses electorals, on hi poden votar els 1.573 censats en aquest barri palafollenc.

Els vilatans de St Genís i Ciutat Jardí poden fer-ho a la mesa instal·lada, com és habitual, a les antigues escoles de Sant Genís. En aquest espai hi ha 912 palafollencs censats.

En xifres globals, la participació fins a les 6 de la tarda ha estat d’un 68.01%, una xifra que supera en més de 5 punts a la registrada el 2015.

Arreu de Catalunya s’han constituït un total de 8.247 meses electorals, on estan cridats a votar 5 milions 328.013 catalans.

A l’espera dels resultats globals, que es coneixeran al final de la jornada, en els últims comicis catalans es va registrar una participació rècord a PLF de 77.4%.

Passi el que passi avui en aquesta jornada electoral us ho explicarem a RP.

En els diferents butlletins horaris i a l’informatiu del migdia donarem àmplia cobertura a la informació electoral. Les nostres xarxes socials també anirem seguint el pols a l’actualitat electoral durant tota la jornada, que acabarem amb un programa especial a quarts de 8 del vespre per seguir l’escrutini a PLF i a la resta de Catalunya. Un especial, en directe des de l’escola Les Ferreries, en el que comptarem amb els polítics locals i comarcals per analitzar des de tots els punts de vista aquests comicis.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics