URGENT

La loteria no deixa sort a Palafolls, tot i que deixa algun esquitx al Maresme

Compartiu aquesta història

Aquest matí d’avui divendres 22 de desembre s’ha celebrat el sorteig de Nadal de la Loteria Nacional, seguit amb expectació des de tot arreu de l’Estat. La Grossa de Nadal ha estat, aquest cop, el 71.198.

Enguany, la sort del premis més grossos ha tornat a passar de llarg del nostre municipi, però a nivell comarcal, Mataró s’ha endut part d’un dels 5ens premis, que ha sortit matiner, cap a les 9:40 del matí.

A nivell català, Barcelona ha esgarrapat part del segon, tercer i alguns dels cinquens premis, que han anat sortint de manera repartida des de les 9 del matí.

El més matiner ha estat el tercer premi, el 06.914, dotat amb 500.000 euros per cada sèrie. S’ha repartit a Saragossa, Barcelona, País Valencià i Madrid. A la capital catalana.

El segon premi, el 51.244, dotat amb 1.250.000 euros cada sèrie, ha esquitxat també diverses administracions catalanes de Barcelona, un dècim a Badalona, un altre a Tarragona i un darrer a Sort.

Els cinquens premis s’han repartit a Catalunya entre llocs com Salou, Tortosa, Barcelona, Castelldefels, Sant Andreu de la Barca, Sabadell, Manlleu, entre d’altres.

Enguany, les vendes de la loteria nacional han notat una disminució de les vendes, principalment per la situació política i social que ha viscut aquests mesos Catalunya.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics