URGENT

Afectacions a diversos carrers de Palafolls per les obres de reasfaltat

Compartiu aquesta història
(Foto: Ràdio PLF)
(Foto: Ràdio PLF)

Aquests dies diversos carrers del nostre municipi estan afectats per restriccions de trànsit i d’aparcament. El motiu són les obres de reasfaltat que s’estan duent a terme en diverses vies de Palafolls.

La setmana passada van començar les tasques de construcció d’un nou embornal a l’avinguda Riera de la Burgada per la recollida d’aigües, i avui dimecres s’han iniciat els treballs de cara al reasfaltat del carrer. Després, s’iniciaran els treballs de reparació de la via pública als altres carrers previstos, com són l’Avinguda Costa Brava, a la rambla de les Ferreries, a diversos carrers de Sant Lluís i finalment a Mas Carbó.

Ho ha explicat a aquesta emissora Josep Rueda, regidor d’urbanisme a l’Ajuntament de Palafolls.

En aquest sentit, les obres afecten al trànsit i l’aparcament d’aquestes vies, tot i que s’ha dividit en trams per tal d’afectar el mínim possible als veïns dels carrers afectats.

L’obra compta amb un pressupost de prop de 60.000 euros, i s’ha adjudicat a l’empresa Aglomerats Girona SA.

Segons ha explicat Rueda, està previst que al llarg d’aquesta setmana finalitzin els treballs a l’avinguda Riera de la Burgada i que tot plegat s’allargui fins a finals de gener, moment en què està prevista la finalització del total de les obres de reparació i reasfaltat  dels carrers.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics