URGENT

Blanes debat avui la pròrroga de la concessió del transport públic, a l’últim ple del 2017

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Blanes celebra avui dijous l’última sessió ordinària del ple municipal de l’any, amb el debat i aprovació de diverses qüestions.

El ple compta amb 12 punts a l’ordre del dia, inclòs el de precs i preguntes. A la part resolutiva, després de l’aprovació de les actes de les sessions anteriors i de donar compte de sentències judicials i decrets d’alcaldia, el ple passa a les propostes de la comissió informativa general, d’urbanisme i d’hisenda.

Un dels punts més destacats és la proposta per prorrogar la concessió del servei de transport públic urbà al municipi, un servei que té adjudicat l’empresa Transports Pujol i Pujol. Dins del mateix punt, es preveu també el debat al voltant de la ratificació de les tarifes socials per als jubilats i als pensionistes per al 2018 i les millores del procediment, unes qüestions aprovades per la Junta de Govern Local celebrada ara fa 15 dies.

Dins d’aquesta part del ple, també està prevista l’autorització de les tarifes de l’aparcament soterrani del passeig Cortils i Vieta de cara al proper any, així com l’aprovació d’autorització d’una borsa d’hores extraordinàries excepcional per al col·lectiu de la Policia municipal de Blanes, també de cara al 2018.

També està previst el debat i aprovació del projecte d’inversió sobre l’adequació de la plataforma de gestió d’expedients a les lleis estatals 39 i 40 de 2015, entre d’altres qüestions.

A la part de control, els grups municipals d’ICV-EUiA i Batega per Blanes tenen previstes dues mocions. Per una banda, una primera sobre el Bo social i la repercussió que té en els pressupostos municipal. Per l’altra, una moció a favor de la retirada de la intervenció de l’Ajuntament de Madrid per part del Ministeri d’Hisenda i en suport de la proposta de modificació de la regla de despesa.

El ple ordinari d’avui, que acaba com és habitual amb el torn de precs i preguntes, comença a les 7 del vespre, i és l’última sessió d’aquest any 2017.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics