URGENT

La cursa Mar i Murtra de Blanes arriba aquest cap de setmana a la seva 30a edició

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana es presentava a Blanes una nova temporada del “Blanes X Runners”, una proposta que promou el turisme esportiu i familiar, i que se celebra per quarta vegada consecutiva a la ciutat.

La primera de les propostes és la cursa Mar i Murtra, que se celebra aquest diumenge i que enguany arriba a la seva 30a edició.

La cursa es divideix en dues opcions de recorregut, un de 20 km i un altre de 10 km. El primer, el més llarg, tindrà el tret de sortida a dos quarts de 10 del matí des del Passeig de Mar, i mitja hora més tard començaran els participants a la variant de 10 km.

Ho explicava a aquesta emissora un dels membres del Grup Fondistes Blanes, organitzador de la cursa, Tomàs Llorens.

L’organització de la cursa ha establert un màxim de 1.000 participants entre totes dues modalitats. Així, seran com a màxim 750 els dorsals a la categoria de 20 km, i els 250 restants disputaran la prova curta.

El recorregut barreja diversos terrenys, entre l’asfalt i la terra, i transcorrerà per diversos indrets del municipi, combinant parts planeres amb pujades i baixades.

La 30a edició de la Cursa Mar i Murtra de Blanes és la primera de les 11 proves de què consta la nova temporada de “Blanes X Runners”, i està promoguda per l’Ajuntament del municipi i les 3 entitats esportives del Grup Fondistes, el Centre Excursionista i el Club Triatló Blanes.

 

Foto: Cursa Mar i Murtra 2017 – Marc Romero

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics