URGENT

Maquillatge, dibuix o fotografia, entre les propostes de Can Batlle per aquest 2018

Compartiu aquesta història

Amb l’arribada del nou any 2018, un dels espais de Palafolls que es posa en marxa amb noves propostes i activitats és el Local Jove de Can Batlle.

La primera de les propostes, que de fet ja fa unes setmanes que està en marxa, és el taller de maquillatge, una activitat que des del desembre està oberta als joves de la nostra vila i que està tenint de moment molt bona acollida, especialment entre alumnes de 1r i 2n d’ESO, que s’ajunten amb la dinamitzadora del local per conèixer i aprendre diverses tècniques, materials i estils cosmètics.

El taller es va tornar a posar en marxa aquesta setmana, després de les vacances de Nadal, i es duu a terme cada divendres a les 5 de la tarda.

En declaracions a aquesta emissora, el tècnic de Joventut de l’Ajuntament de Palafolls, Albert Muñoz, ha explicat que les propostes per aquest nou any continuen amb dos tallers més. En concret, es tracta del taller de dibuix i del de fotografia.

Tal com explica Muñoz, són propostes que es plantegen en funció de la demanda que tenen per part dels joves. De moment, la intenció és oferir diverses sessions, depenent de l’assistència, amb la possibilitat d’allargar-ho adaptant-se a la demanda.

El tècnic ha explicat que les propostes sorgeixen dels mateixos joves, a través de les seves inquietuds. De fet, tal com explica Muñoz, els 3 tallers que s’ofereixen al local són fruit de les pròpies demandes dels joves de l’institut de Palafolls.

A banda dels tallers oferts, el local Jove de Can Batlle també posa a disposició dels joves del municipi a partir d’aquest gener una aula de suport. És els dilluns i els dimecres de dos quarts de 5 a dos quarts de 6 de la tarda, i es planteja com un espai perquè els nois i noies puguin anar per fer els seus deures.

Podeu consultar aquesta i tota la resta d’activitats previstes a l’agenda juvenil a les mateixes xarxes socials de Can Batlle, com Facebook, Twitter o Instagram, o dirigint-vos personalment al mateix local.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics