URGENT

Quarta desfeta consecutiva de l’Amateur A i victòria del B

Compartiu aquesta història

No canvia la tònica del panorama futbolístic de Palafolls. Aquest cap de setmana, la dualitat dels resultats dels dos Amateurs va tornar a ser protagonista, amb una nova derrota de l’Amateur A i una victòria pel B.

L’Amateur A jugava fora de casa contra l’Escola de Futbol Bosc de Tosca, i va perdre per 2 a 0 en la que va ser la quarta derrota consecutiva des de principis de mes de desembre.

Tot i el resultat final, els de Lluís López van saber mantenir els marcadors a zero fins pràcticament l’últim quart d’hora de partit. Llavors, però, el Bosc de Tosca va saber trobar l’oportunitat per avançar-se i al minut 77 va marcar l’1 a 0.

Just abans d’acabar el partit, al minut 89, els locals van esvair qualsevol possibilitat d’empat del Palafolls marcant el 2 a 0 definitiu. Un resultat que deixa els palafollencs més enfonsats encara en la lliga del grup 1 de Segona Catalana, on són cuers amb només 9 punts, que han sumat amb una sola victòria i diversos empats.

L’amateur B, per la seva banda, va sortir victoriós del Palastàdium Lluís Moner, on dissabte a la tarda s’enfrontava amb el Riells i Viabrea Athletic Club. El partit no va tenir gols a la primera part, però just 5 minuts després de començar la represa, al minut 50, Kevin Monteagudo aconseguia encetar el marcador i avançar l’amateur B del Palafolls. Només van fer falta 5 minuts més per veure el segon gol, obra de Daniel Gutiérrez, que servia a l’equip per encarar amb avantatge tota la segona part del partit, que només feia 10 minuts que havia començat.

L’única oportunitat pel Riells i Viabrea va ser just al minut 90, quan van aconseguir reduir diferències marcant el 2 a 1, però que va ser insuficient per aconseguir empatar el partit.

Els de David Gascons doncs, sumen 3 punts més i ara mateix són quarts del grup 28 de Quarta Catalana, amb 36 punts, a només 1 punt dels 3 equips que ocupen les primeres posicions, el Vilabrareix, el Tossa i el Blanes, que estan empatats a 37 punts.

La jornada pel Juvenil de Segona Divisió va tancar-se amb una nova derrota, aquest cop també per golejada, davant de l’Anglès Club Esportiu, contra qui van perdre per 6 a 2. Amb aquest resultat, els juvenils se situen 10ns de la taula amb 8 punts.

La següent jornada enfrontarà dissabte a l’Amateur A contra el Marca de l’Ham i l’Amateur B contra el Sant Antoni, amb els dos partits seguits al Palastàdium.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics