Quarta desfeta consecutiva de l’Amateur A i victòria del B

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

No canvia la tònica del panorama futbolístic de Palafolls. Aquest cap de setmana, la dualitat dels resultats dels dos Amateurs va tornar a ser protagonista, amb una nova derrota de l’Amateur A i una victòria pel B.

L’Amateur A jugava fora de casa contra l’Escola de Futbol Bosc de Tosca, i va perdre per 2 a 0 en la que va ser la quarta derrota consecutiva des de principis de mes de desembre.

Tot i el resultat final, els de Lluís López van saber mantenir els marcadors a zero fins pràcticament l’últim quart d’hora de partit. Llavors, però, el Bosc de Tosca va saber trobar l’oportunitat per avançar-se i al minut 77 va marcar l’1 a 0.

Just abans d’acabar el partit, al minut 89, els locals van esvair qualsevol possibilitat d’empat del Palafolls marcant el 2 a 0 definitiu. Un resultat que deixa els palafollencs més enfonsats encara en la lliga del grup 1 de Segona Catalana, on són cuers amb només 9 punts, que han sumat amb una sola victòria i diversos empats.

L’amateur B, per la seva banda, va sortir victoriós del Palastàdium Lluís Moner, on dissabte a la tarda s’enfrontava amb el Riells i Viabrea Athletic Club. El partit no va tenir gols a la primera part, però just 5 minuts després de començar la represa, al minut 50, Kevin Monteagudo aconseguia encetar el marcador i avançar l’amateur B del Palafolls. Només van fer falta 5 minuts més per veure el segon gol, obra de Daniel Gutiérrez, que servia a l’equip per encarar amb avantatge tota la segona part del partit, que només feia 10 minuts que havia començat.

L’única oportunitat pel Riells i Viabrea va ser just al minut 90, quan van aconseguir reduir diferències marcant el 2 a 1, però que va ser insuficient per aconseguir empatar el partit.

Els de David Gascons doncs, sumen 3 punts més i ara mateix són quarts del grup 28 de Quarta Catalana, amb 36 punts, a només 1 punt dels 3 equips que ocupen les primeres posicions, el Vilabrareix, el Tossa i el Blanes, que estan empatats a 37 punts.

La jornada pel Juvenil de Segona Divisió va tancar-se amb una nova derrota, aquest cop també per golejada, davant de l’Anglès Club Esportiu, contra qui van perdre per 6 a 2. Amb aquest resultat, els juvenils se situen 10ns de la taula amb 8 punts.

La següent jornada enfrontarà dissabte a l’Amateur A contra el Marca de l’Ham i l’Amateur B contra el Sant Antoni, amb els dos partits seguits al Palastàdium.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics