URGENT

Les Policies de Lloret i Malgrat s’afegeixen a la campanya “Escuts solidaris”

Compartiu aquesta història

Les darreres setmanes, diversos cossos de Policia local s’han adherit a una campanya solidària que porta per nom “Escuts solidaris”, i que contribueix a la tasca d’investigació mèdica contra el càncer infantil que es duu a terme des de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Entre els cossos adherits hi ha les policies de Lloret i Malgrat de Mar, que recentment s’han afegit a la venda solidària d’escuts brodats adhesius per recaptar fons amb la causa.

Els emblemes combinen l’escut del cos de policia amb l’etiqueta #PelsValents, i es posen a la venda a un preu de 4 euros. Amb aquesta venda es volen unir esforços per arribar a l’objectiu de 30 milions d’euros, uns diners que han servir per crear el Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center de Barcelona i finançar també els projectes d’investigació, atenció i educació dels nens i nenes.

Aquest centre es planteja com l’espai d’oncologia pediàtrica més gran d’Europa, i tindrà capacitat per atendre 400 pacients cada any.

La campanya compta ja amb l’adhesió d’una quarantena de Policies Locals de tot Catalunya, i sorgeix d’una iniciativa que van impulsar els agents del cos de Sant Celoni.

A Malgrat de Mar, els escuts es poden comprar a la mateixa caserna de la Policia i també als comerços col·laboradors a la campanya com són la llibreria La Pilona, Cadena 22 i Lange Paradise. En el cas de Lloret, els escuts es poden adquirir també a les dependències de la Policia local, així com a les Oficines de Turisme i el Museu del Mar.

A la vegada, la campanya anima a les persones que comprin els escuts brodats a fer-se una fotografia i publicar-la a les xarxes socials amb l’etiqueta publicar-la a les xarxes socials amb l’etiqueta #PelsValents, per ajudar a la difusió de la campanya.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics