URGENT

L’Ajuntament de Malgrat contractarà a 10 joves a l’estiu

Compartiu aquesta història

L’ajuntament tornarà a apostar  aquest estiu per la Brigada Jove, un projecte que vol oferir una primera experiència laboral a joves del municipi durant els tres mesos d’estiu.

Enguany, el consistori oferirà 10 llocs de feina, el doble del que es va fer l’any passat.

El projecte Brigada Jove s’adreça a joves de 16 a 22 anys, que estiguin empadronats a Malgrat de Mar, que acreditin estar en situació de desocupació, prèviament inscrit al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC),  que no cotitzi a cap dels règims de Seguretat Social, i que disposin de la capacitat funcional necessària per al desenvolupament de les tasques del lloc de treball. Requisits que explica el regidor d’inserció laboral de Malgrat, Jofre Serret.

L’oferta es duplica respecte l’any passat gràcies als bons resultats aconseguits en l’experiència de l’any passat.

La Junta de Govern Local  ha aprovat aquesta setmana les bases de la convocatòria, que per aquest estiu inclou  2 places per realitzar tasques bàsiques de manteniment i restauració de les escultures i mobiliari urbà del Parc Francesc Macià; 2 places de suport administratiu per a  l’Àrea de Serveis Personals; 2 joves més treballaran com a  suport a l’Oficina de Turisme;  1 ajudarà a la Biblioteca La Cooperativa; 1 més al Servei de Premsa i Comunicació;  i les dues últimes seran per al Departament de Medi Ambient i pel Departament de Cultura.

En tots els casos són per a mitges jornades laborals, de 3 hores i mitja al dia.  Les sol·licituds es podran presentar des d’avui i fins el 18 de maig.

A més, el govern municipal ha tirat endavant l’aprovació de les bases específiques per a la selecció de 3 agents de Policia , un operari per a la Brigada i dues tècniques de Treball Social.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics