URGENT

La Fira del Comerç arriba finalment a Palafolls després de l’ajornament per pluja

Compartiu aquesta història

Després que les condicions meteorològiques del passat mes d’abril ho impedissin, aquest proper diumenge se celebra a Palafolls una nova edició de la Fira del Comerç, organitzada per l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls.

Mantenint la mateixa programació que hi havia prevista inicialment, la Fira arrencarà a partir de les 10 del matí a la plaça Valls d’Ax, amb la preparació de bunyols de les cuineres de Sils, i des de la mateixa hora i fins a les 12 del migdia es farà també un futbolí humà.

Serà a partir de dos quarts d’1 que la desfilada de moda, complements, maquillatge i perruqueria agafarà el protagonisme. Segons explica Francesc Tresserras, president de l’ACEP, la feina que comporta preparar aquesta activitat és un del motius que els va fer ajornar la fira aquest passat abril.

Segons explica Tresserras, la Fira del Comerç intenta aglutinar tot el teixit comercial del municipi, cosa que no sempre s’aconsegueix degut a la disponibilitat dels negocis per assistir-hi.

El mes de maig s’enceta aquest diumenge amb la Fira del Comerç, però anirà farcit de Fires organitzades per la mateixa ACEP.

De fet, cada cap de setmana hi ha una fira programada. Es continuarà amb la Fira Medieval, el cap de setmana del 12 i 13 de maig, també ajornada per la pluja el passat mes d’abril, i se seguirà amb la Fira 8 hores Saludables el dissabte 19 de maig i l’endemà diumenge amb la Fia OléPLF, una nova proposta amb les sevillanes com a protagonistes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics