URGENT

Malgrat aprova el projecte per connectar l’avinguda Mediterrània amb el carrer Sant Elm

Compartiu aquesta història

Aquest dimecres, la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Malgrat va aprovar el projecte d’urbanització que ha permetre obrir l’avinguda Mediterrània i connectar-la al carrer Sant Elm.

El projecte que es començarà a executar ara prové d’un altra obra que inclou l’obertura de l’avinguda, la creació  d’un carrer paral·lel i la unió amb el carrer Sant Elm.

Tal i com ha explicat a aquesta emissora la regidora d’Urbanisme de Malgrat, Mireia Castellà, el projecte que s’ha aprovat ara és el de connexió de l’avinguda amb Sant Elm.

Aquest projecte ja va començar amb les obres per fer recular la façana del cementiri de Malgrat. Un projecte que es va iniciar a finals de març de l’any 2015, amb l’anterior mandat del PSC, amb l’alineació de l’espai amb la resta de carrers, unes obres que van enllestir-se al juliol del mateix any.

Ara fa un any, els grups del PSC i del PP de l’Ajuntament van presentar una moció al ple municipal per demanar aquesta obertura, que ja tenia el projecte redactat i que només faltava revisar i incloure’l als pressupostos.

El document exposava que l’obra era un dels objectius del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal aprovat l’any 2005, i on s’incloïa l’acabament de la trama viària del sector de l’Avinguda Mediterrània.

La moció mantenia que l’obra permetria millorar la mobilitat del municipi i que el Pla de Mobilitat indicava la gran importància de la connexió de l’Avinguda amb el Carrer Sant Elm.

Segons ha explicat Castellà, actualment s’està tramitant l’aprovació del projecte, i després caldrà posar les obres a licitació.

Tot i que la regidora no confirma cap data concreta d’execució de les obres, sí que preveu que aquestes comencin cap al mes de setembre.

L’obertura de l’Avinguda Mediterrània de Malgrat ha de facilitar la mobilitat de vehicles al municipi, i permetrà donar continuïtat al carrer Caporal Fradera i urbanitzar uns solars de la zona que són de propietat municipal.

 

Foto: T.M. / El Punt Avui

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics