URGENT

L’av Barcelona de Malgrat s’acabarà aquest mes i les obres del passeig començaran passat l’estiu

Compartiu aquesta història

Actualment s’estan ultimant els últims detalls de l’obra que  acabarà allargant aquesta avinguda paral·lela al passeig marítim de Malgrat.

Les obres han habilitat el ferm del vial, la base per a les voreres, el servei d’aigua potable a pressió, la xarxa elèctrica de mitja tensió, un sistema de reg per als arbres de la zona i la instal·lació d’un sistema LED a l’enllumenat públic. El tram que s’ha d’urbanitzat és el que va des del carrer Ausiàs March i fins a l’avinguda Colom.

Les obres van començar l’octubre amb la previsió d’acabar-se al febrer, però les obres s’han dilatat fins ja començada la temporada en alguns hotels de la zona.

Segons Mireia Castellà, regidora d’urbanisme de Malgrat, la previsió és que es pugui obrir ja abans de juny.

L’av Barcelona s’enllestirà en unes setmanes i quan acabi la temporada turística, aquesta tardor, el consistori vol iniciar un projecte llargament reivindicat; la remodelació integral del passeig marítim. Una obra que s’encara en dues fases, a fer-se en els 2 propers hiverns. La primera fase, entre la plaça de l’Ancora i l’av dels Països Catalans, es farà aquest hivern i la segona, que s’allargarà fins a Sta. Susanna, ja el següent.

Diu Castellà que el nou passeig marítim serà només d’un sentit de circulació i que serà totalment nou, amb més espai pels vianants i amb carril bici.

El nou passeig tindrà el carril de circulació al costat de la via, seguidament el carril bici, una zona verda i la zona de vianants i terrasses.

Amb aquesta periodització  de dues fases es vol evitar interferir amb l’activitat turística del municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics