URGENT

Dilluns ja es podran anar a recollir els adhesius de “resident” per a zones verdes

Compartiu aquesta història

Segons ha anunciat la Policia Local de Palafolls, a partir d’aquest proper dilluns, es començaran a repartir les targetes identificatives que permetran l’estacionament a les zones verdes, actualment només existents al barri de Sant Lluís.

Un any més, el consistori posarà en marxa del 15 de juny i el 15 de setembre aquestes zones verdes en les que només hi podran estacional els veïns de Palafolls que disposin d’aquesta targeta identificativa, que acredita que s’és resident a Palafolls i que s’està al corrent de l’impost sobre vehicles.

Per altra banda, també poden demanar l’identificatiu les persones empadronades a Palafolls que tinguin un vehicle en règims de lloguer de llarga durada, com per exemple en règim de rènting o leasing, o usin un cotxe d’empresa.

La principal diferència d’enguany és que el consistori no enviarà l’adhesiu a cada casa dels veïns de Sant Lluís, sinó que per poder disposar d’aquesta targeta, els veïns que ho desitgin han de dirigir-se directament a les dependències de la Policia Local, on se’ls donarà la targeta amb la matrícula impresa del seu vehicle.

Rafael Cubarsí és regidor de Governació a l’Ajuntament de Palafolls.

D’aquí a poc més d’un mes, el 15 de juny, entrarà en vigor l’estacionament de zona verda al barri de Sant Lluís, i es mantindrà vigent fins al 15 de setembre, coincidint amb els mesos d’estiu, en els que s’incrementa l’afluència de visitants al barri, especialment per l’obertura del parc aquàtic.

Aquest proper estiu, com és habitual, Sant Lluís tornarà a tenir fins a 3 tipus diferents d’estacionament. Per una banda, la zona d’estacionament lliure, sense restriccions; la verda, només per a residents, i la blava, on es podrà estacionar utilitzant el rellotge horari.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics