URGENT

El cuiner d’un restaurant de Palafolls guanya un premi gastronòmic a Jaen

Compartiu aquesta història

Daniel Rosado, cap de cuina del Restaurant Trochi de Palafolls, ha guanyat el ‘Premio Internacional de Cocina con Aceite de Oliva Virgen Extra ‘Jaén Paraíso Interior’, un certamen creat per la Diputació de Jaén i que està valorat en 8 mil€.

Rosado, presentava un plat dolç batejat amb el nom de  ‘Bajo el acebuche’, en el que utilitza l’oli Castillo de Canena, un tipus d’oli dels aove’s Jaén Selección 2018. Justament usar un d’aquests olis era condició imprescindible per participar al concurs.

Les  postres guanyadores representen el terra on creixen les oliveres salvatges i com a ingredients principals hi ha l’advocat, l’oli i la xocolata.

El jurat del certamen, composat per crítics gastronòmics, cuiners professionals i periodistes, ha valorat l’originalitat, les textures i els contrastos de sabors i aromes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics