URGENT

Palafolls acollirà la presentació de la Guia dels Festivals Musicals del Maresme 2018

Compartiu aquesta història

Es tracta del recull d’informacions relatives als múltiples i diversos festivals musicals que es fan al Maresme, i que enguany es presenta públicament al nostre municipi.

Serà en un acte just d’aquí a un mes, el 8 de juny, dins del marc de la primera actuació del Festival 4dJazz.

La intenció d’aquesta guia, impulsada pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, es agrupar el nombre total de festivals que es fan a la nostra comarca i que s’han anat consolidant amb el temps, com són, per exemple, el Temporada Clàssica de Vilassar de Dalt, la Setmana de Música Antiga de Mataró, el Festival d’Havaneres de Sant Pol, el Canet Rock o el MUSICAB Festival de Cabrils, entre d’altres.

En declaracions a aquesta emissora, el president del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, Joaquim Arnó, ha explicat que la Guia té per objectiu esdevenir una referència per aquell visitant que vulgui consultar quina és l’oferta cultural i musical de la comarca en un sol lloc.

Un dels problemes amb què es trobava el Consorci a l’hora d’editar la guia, sobretot el primer any, era que sovint la programació variava i es feia difícil poder oferir informació clara sobre les actuacions concretes de cada localitat.

La solució, segons explica Arnó, ha estat oferir una informació dels esdeveniments en general, a partir de la qual el visitant pot accedir a la web de l’esdeveniment o del municipi i consultar els dies concrets de les actuacions, així com també la manera de comprar les entrades.

Segons Arnó, amb l’edició d’aquesta guia, els municipis tindran molt més fàcil dur a terme la difusió dels seus festivals.

La Guia dels Festivals Musicals del Maresme 2018 es presenta a Palafolls d’aquí a poc menys d’un mes, el proper divendres 8 de juny.

Cada any el Consorci de Turisme del Maresme tria un municipi, i enguany ha estat el nostre el que acollirà la presentació pública d’aquesta Guia, coincidint amb la primera actuació del festival 4dJazz.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics