URGENT

Palafolls acull aquest cap de setmana la 7a edició de la seva Fira Medieval

Compartiu aquesta història

Durant tot el cap de setmana el centre de la nostra vila viatjarà en el temps per convertir-se en un mercat medieval en el que poder comprar tota classe d’artesania, però on també es podrà transportar-se a l’edat mitjana gràcies a les activitats infantils, exposicions i el campament medieval que es muntaran  en el marc de la 7a Fira Medieval de Palafolls.

Una fira que enguany preveu ocupar la plaça de Poppi, la pista del teatre i el Fòrum Palatiolo.

Ho explica en Francesc Tresserras, president de l’ACEP, l’entitat promotora  de la fira.

Aquesta fira estava prevista per mitjans de l’abril, però les previsions de pluja van obligar a ajornar-la per aquest proper cap de setmana. Un canvi de data que implica moltes gestions i complicacions per part de l’organització, ja que aquetes fires temàtiques amb programació paral·lela d’activitats, costa molt de consensuar una data en tant poc temps de marge.

Sigui com sigui, i de mica en mica, la Fira Medieval de Palafolls es va creant un forat al calendari de fires del nostre municipi.  Aquest mes de maig, a banda de la cita medieval, també es farà la fira saludable i la nova fira OlePLF, dedicada al món del flamenc. La setmana passada també estava prevista la Festa Comerç, que finalment es va suspendre per culpa de la pluja.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics