Pineda habilita 3 passos soterrats per a que pintin graffitis

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori ha preparat fins a 3 passos subterranis com a espais reservats per a poder pintar graffitis de forma autoritzada. Els passos que s’han habilitat són dos sota la carretera N-II a Can Jalpí i el de Can Xaubet, i un tercer a la zona de la platja, prop del cementiri municipal.

Això sí, les pintades hauran de seguir una temàtica determinada en cada un dels passos. Una temàtica que està relacionada amb les zones properes de cada un dels passos soterrats habilitats. Així  zona el pas subterrani Can Jalpí estàrà dedicat a l’oci i els joves, el pas subterrani Can Xaubet es dedicarà als esports i, l’últim pas, el del cementiri municipal es dedicarà a l’estiu i la platja.

Per poder pintar en qualsevol dels passos no cal demanar cap mena de permís ja que són espais d’ús lliure, on l’únic que es demana als usuaris és que s’expressin amb respecte i entorn a la temàtica dedicada a cada espai.

Per poder fer-ho, cadascun dels passos subterranis s’ha senyalitzat i dividit en diferents espais perquè lliurement es puguin utilitzar per a pintar graffitis.

A part d’aquests passos subterranis, Pineda ja  disposa d’altres espais reservats per a fer graffitis. Es tracta de dos murs un al camp de futbol de Can Xaubet i un altre mur a la Riera de Pineda.

L’objectiu d’aquest projecte és el de fomentar el graffiti com a forma d’expressió artística, rebutjant l’incivisme, a través d’una proposta que també busca dignificar i embellir l’espai públic del municipi.

 

Foto: Ràdio Pineda

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics