URGENT

La finca de Can Palomo de Malgrat ja té nou propietari

Compartiu aquesta història

Malgrat de Mar ha perdut definitivament la possibilitat de fer-se amb la finca de Can Palomo. Un empresari local, vinculat al sector hoteler, ha comprat la propietat per aproximadament 1 milió d’euros. Segons han apuntat algunes veus, inicialment hi construirà habitatges. La venda, doncs, tanca la porta a ubicar-hi serveis municipals.

Can Palomo és una antiga finca que disposa d’una gran superfície, ben situada i per alguns amb un important patrimoni local. L’Ajuntament de Malgrat de Mar volia comprar-la. 800.000 euros els posaria la Diputació de Barcelona i 200.000 el consistori. Les negociacions amb els amos, però, es van trencar a principis de l’any 2017, ja que els propietaris no estaven disposats a assumir el calendari de pagament fixat pel govern local.

 

Foto: T.M. / El Punt Avui

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics