La finca de Can Palomo de Malgrat ja té nou propietari

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Malgrat de Mar ha perdut definitivament la possibilitat de fer-se amb la finca de Can Palomo. Un empresari local, vinculat al sector hoteler, ha comprat la propietat per aproximadament 1 milió d’euros. Segons han apuntat algunes veus, inicialment hi construirà habitatges. La venda, doncs, tanca la porta a ubicar-hi serveis municipals.

Can Palomo és una antiga finca que disposa d’una gran superfície, ben situada i per alguns amb un important patrimoni local. L’Ajuntament de Malgrat de Mar volia comprar-la. 800.000 euros els posaria la Diputació de Barcelona i 200.000 el consistori. Les negociacions amb els amos, però, es van trencar a principis de l’any 2017, ja que els propietaris no estaven disposats a assumir el calendari de pagament fixat pel govern local.

 

Foto: T.M. / El Punt Avui

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics