URGENT

Neix a Malgrat el Festival Murmuris, una nova proposta de música independent

Compartiu aquesta història

Aquest matí, la Regidoria de Cultura de Malgrat de Mar ha presentat una nova proposta musical al municipi, que s’estrenarà al municipi d’aquí un mes, el cap de setmana del 20 i 21 de juliol.

Segons Paco Márquez, regidor de Cultura de Malgrat, el nou Festival Murmuris vol “prioritzar la qualitat musical i l’entorn”, dos conceptes que el consistori malgratenc considera igual d’importants en aquest àmbit.

El cicle acollirà un total de 6 grups de l’escena independent tant nacional com internacional. Serà amb les actuacions de Hailey Beavis, Birds are Indie, Nico Roig, Lydia Cole, Young Forest i Ciaran Lavery.

Els concerts ocuparan dos espais del municipi, com seran la plaça Xesco Boix el divendres 20 de juliol i al parc del Castell l’endemà dissabte.

Segons l’Ajuntament, la intenció del Murmuris és que sigui un element més de l’oferta cultural de Malgrat de Mar, amb una aposa per la cultura de qualitat i proximitat.

En aquest sentit, segons Márquez el festival serveix per recuperar la música en directe, seguint el Pla d’Acció Cultural del consistori.

Rere l’organització del festival hi ha el segell Son Canciones, que també s’encarrega del Festival Fem Pop, inclòs dins l’Arrela’t del passat mes d’octubre.

Segons els responsables del segell, els músics que participaran al Murmuris són propostes que connecten molt bé amb el públic en concerts de petit format i distància curta.

Aquest nou festival, que s’estrenarà el proper dia 20 de juliol, compta amb un pressupost entorn als 11 Mil euros.

 

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics