URGENT

La Brigada Jove de Malgrat comença a treballar

Compartiu aquesta història

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha iniciat la Brigada Jove, un projecte que té per objectiu donar una primera experiència laboral durant els tres mesos d’estiu a joves del municipi.

La iniciativa s’adreça a joves d’entre 16 i 22 anys, que estiguin empadronats a Malgrat de Mar, que acreditin estar en situació de desocupació, prèviament inscrit al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), que no cotitzi a cap dels règims de Seguretat Social, i que disposin de la capacitat funcional necessària per al desenvolupament de les tasques del lloc de treball.

Per a aquest any, l’oferta de llocs de treball s’ha duplicat, i aquest cop són 10 joves els que integraran aquesta brigada.

Segons explica el regidor d’Inserció Laboral de Malgrat, Jofre Serret, el grup l’integren joves amb perfils molt diversos.

2 d’ells faran tasques bàsiques de manteniment i restauració i mobiliari urbà del Parc Francesc Macià, 2 faran suport administratiu a l’Àrea de Serveis Personals, 2 més a l’Oficina de Turisme, un a la Biblioteca la Cooperativa, un al servei de Premsa i Comunicació, un altre al Departament de Medi Ambient i un darrer al Departament de Cultura.

Segons Serret, la iniciativa ha tornat a tenir aquest cop una bona acceptació, i de cara a l’any vinent esperen poder ampliar les places disponibles.

Aquest matí, l’alcaldessa Carme Ponsa i el mateix regidor Jofre Serret han donat la benvinguda als joves, que han estat escollits d’un total de 76 que van presentar-se a la iniciativa.

 

Foto: Ajuntament de Malgrat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics