Can Batlle enceta un nou curs d’activitats per als més joves

Aula d'estudi Can Batlle . Arxiu
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Local Jove de Can Batlle torna a engegar la seva activitat després de l’aturada de l’estiu, i ho fa amb la posada en marxa dels serveis diaris del local i també de les diverses activitats que ofereix.

Són, per exemple, les aules de suport a l’estudi o les sales de joc, dos dels serveis de l’àmbit educatiu i l’oci que poden trobar els i les joves de Palafolls al local.

Precisament, d’aquesta oferta ludicoeducativa n’ha parlat a aquesta emissora Albert Muñoz, tècnic de joventut de Can Batlle, que explica que actualment els responsables del local estan fent visites a l’institut per tal d’explicar als alumnes d’ESO i Batxillerat quines activitats i serveis els pot oferir l’espai.

Paral·lelament als serveis regulars que ofereix Can Batlle cada curs, com els espais d’oci, les aules d’estudi o els bucs d’assaig, el local també és un espai d’assessorament per als joves, entre d’altres, en l’àmbit de les estades de voluntariat a l’estranger, com és el cas del Servei de Mobilitat Internacional del Maresme.

Aquest servei, que ja ve oferint-se en altres cursos, continua enguany a Can Batlle, on els joves majors d’edat poden rebre assessorament en la participació en projectes de voluntariat en altres països, també en la preparació de la documentació i altres aspectes a tenir en compte quan es viatja a l’estranger.

Des del local també s’organitzen periòdicament cursos de diverses àrees, com pot ser el de monitor o monitora de lleure.

Segons explica Muñoz, pels responsables de Can Batlle és bàsic que els i les joves participin de les activitats del local, i és per això que potencien les visites a l’institut. A banda, amb els alumnes de 1r d’ESO, que comencen la seva nova etapa a l’adolescència i que probablement han visitat poc Can Batlle, s’han organitzat aquests dies visites al mateix local.

El Local Jove de Can Batlle, situat al barri de Santa Maria, ja torna a tenir obertes les seves portes a les tardes, de dilluns a divendres, de dos quarts de 4 a dos quarts de 8 del vespre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics