El sènior del CB Palafolls perd a casa contra el Vedruna Palamós

L’equip palafollenc jugava diumenge al migdia al Palauet contra l’equip palamosí, i va disputar un partit de més a menys.

L’enfrontament va començar amb un primer quart de domini palafollenc, que acabaria amb un marcador de 19 a 14, però seguidament la balança es va capgirar cap als visitants, que imposarien un marcador de 31 a 36 al descans.

A la represa, l’equip palafollenc no va aconseguir remuntar la situació, i la distància es va incrementar fins als 10 punts al final del tercer quart. Finalment, el partit acabaria amb un resultat de 60 a 66 favorable als visitants.

Per la seva banda, els altres partits del cap de setmana els jugava el sots 25, que disputava un primer partit dissabte al vespre a casa contra l’Hostalric.

En aquest cas, la situació va ser similar a la del seu equip germà del sènior, i els palafollencs van acabar perdent el partit per 5 punts de diferència, malgrat haver començat amb un domini del partit que els portaria al descans amb un marcador favorable de 36 a 24. Finalment, però, derrota per 64 a 69.

L’endemà la situació va canviar i l’equip va acabar imposant-se per un sol punt davant del CB Quart, també al Palauet. El resultat final del partit va ser de 68 a 67.