El sènior del CB Palafolls perd a casa contra el Vedruna Palamós

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’equip palafollenc jugava diumenge al migdia al Palauet contra l’equip palamosí, i va disputar un partit de més a menys.

L’enfrontament va començar amb un primer quart de domini palafollenc, que acabaria amb un marcador de 19 a 14, però seguidament la balança es va capgirar cap als visitants, que imposarien un marcador de 31 a 36 al descans.

A la represa, l’equip palafollenc no va aconseguir remuntar la situació, i la distància es va incrementar fins als 10 punts al final del tercer quart. Finalment, el partit acabaria amb un resultat de 60 a 66 favorable als visitants.

Per la seva banda, els altres partits del cap de setmana els jugava el sots 25, que disputava un primer partit dissabte al vespre a casa contra l’Hostalric.

En aquest cas, la situació va ser similar a la del seu equip germà del sènior, i els palafollencs van acabar perdent el partit per 5 punts de diferència, malgrat haver començat amb un domini del partit que els portaria al descans amb un marcador favorable de 36 a 24. Finalment, però, derrota per 64 a 69.

L’endemà la situació va canviar i l’equip va acabar imposant-se per un sol punt davant del CB Quart, també al Palauet. El resultat final del partit va ser de 68 a 67.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics