Comença un nou curs de gimnàs per la gent gran de Palafolls

Classes al Forroll. Arxiu RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Imatge del grup d’assistents aquest dilluns a la primera sessió del nou curs del Programa d’Envelliment Actiu a Palafolls.

Aquest matí ha arrencat una nova edició del Programa d’Envelliment Actiu, que s’ofereix a les persones grans del nostre municipi i que s’imparteix al centre del municipi i també al barri de Sant Lluís.

A les 9 del matí començaven les sessions al Forroll, on hi ha assistit mitja dotzena de dones, que han iniciat els exercicis de la mà d’una instructora.

Les classes del programa serveixen per ajudar a persones de més de 60 anys a poder mantenir-se actives a través de l’exercici físic, que als ajuda a mantenir la força i també les seves capacitats cognitives.

Les classes s’imparteixen al Forroll i també al centre de Palafolls, al Casal de la Dona, on l’afluència de persones és superior a la que hi ha a Sant Lluís, i al servei de Respir.

De tot plegat n’ha parlat Ivette Callorda, responsable del programa.

Les sessions de gimnàstica per a gent gran es destinen a persones que encara poden treballar els exercicis físics sense dificultat. En el cas del servei de Respir es manté l’activitat física però tot plegat es focalitza també en la vessant cognitiva, ja que es treballa amb persones que ja tenen una certa dependència.

El Programa d’Envelliment Actiu és un servei gratuït que ofereix l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls. Les persones interessades en participar-hi poden dirigir-se a aquesta àrea de l’Ajuntament per tal d’inscriure’s.

Les sessions, que han arrencat avui dilluns, es duen a terme els dilluns i els dimecres, a les 9 del matí al Forroll i a les 10 al Casal de la Dona, i s’allargaran fins el proper mes de juny.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics