URGENT

L’àmbit sanitari repartirà contes solidaris pels més petits aquest Sant Jordi

Compartiu aquesta història

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva s’ha unit al projecte literari “Cap nen sense conte” amb motiu de la Diada de Sant Jordi. Els nens que vagin a visitar-se el proper 23 d’abril podran emportar-se un llibre solidari a casa.

L’obra, que porta per títol “El tresor del pirata Ferric”, ha estat escrita per l’escriptor Toni Argent i il·lustrada per Núria Ramon, dos professors de secundària que han impulsat aquesta iniciativa, que va néixer fa 5 anys, i té com a principal objectiu fomentar l’hàbit lector dels més petits.

Un total de 100 llibres estaran distribuïts per les diferents sales d’espera dels centres de la Corporació que compten amb consultes externes de pediatria. Així, els infants trobaran llibres al CAP Calella, al de Malgrat de Mar, al de Lloret de Mar i al de Tossa de Mar, a l’Hospital Sant Jaume de Calella i a la sala del servei d’Urgències de l’Hospital Comarcal de Blanes –el proper 23 d’abril és festa local a la població i no hi ha activitat programada a l’Hospital–, així com també al CAP del nostre municipi. Per la seva banda, els infants hospitalitzats a Calella rebran l’obra de la mà de l’equip d’infermeria.

A totes les sales d’espera de consultes externes de pediatria s’habilitarà un petit espai amb llibres i un cartell amb la frase:“Per Sant Jordi, cap nen sense conte! Ja has agafat el teu?” perquè els petits puguin gaudir de la lectura mentre esperen ser visitats o bé es puguin emportar el conte a casa per llegir-lo amb tranquil·litat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics