Mas Reixac duplica l’assistència a l’11a edició de la seva festa veïnal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Palafolls

Aquest passat dissabte va celebrar-se una nova edició de la festa veïnal d’aquesta urbanització que comparteixen Palafolls i Tordera.

Enguany, des de l’organització s’havia apostat per concentrar totes les activitats en una sola jornada, la de dissabte, traslladant les activitats infantils de divendres al matí de dissabte i adaptant el vespre d’aquell mateix dia amb un sopar de pica-pica i entrepans i mantenint el tradicional ball de les Pubilletes.

L’afluència de públic al vespre de dissabte, però, va ser molt superior a l’esperada. En un inici, l’Associació de Veïns de Mas Reixach preveia que hi assistissin entorn a les 150 persones, un nombre similar a anys anteriors, però finalment aquesta xifra es va duplicar.

Pepi Roso, presidenta de l’associació veïnal, creu que caldrà fer una previsió més generosa d’àpats de cara a l’any vinent per tal de no quedar curts.

Roso es mostra molt satisfeta de la celebració del popular ball de les Pubilletes de Mas Reixac, així com de la presència de veïns i d’autoritats al sopar del vespre, on hi van assistir l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, i el batlle de Tordera, Joan Carles Garcia.

El trasllat de les activitats infantils de divendres al dissabte al matí, però, és una decisió que l’Associació de Veïns de Mas Reixac s’està plantejant tornar a modificar de cara a l’any vinent. En aquest sentit, tot i que afirma que hi va assistir gent, considera que feia massa calor i que cal tornar dividir la festa en dos dies.

La presidenta de l’Associació de Veïns de Mas Reixac ha agraït l’assistència de totes les persones en aquesta 11a edició de la festa veïnal d’aquesta urbanització, en què assegura que els participants van quedar molt satisfets.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics