URGENT

L’Ajuntament demana consciència sobre l’incivisme davant dels darrers casos detectats

Compartiu aquesta història

Aquest matí de dimecres, durant el servei de les escoles, agents de la Policia Local de Palafolls han observat desperfectes en una de les portes d’accés lateral al Teatre de Palafolls.

Concretament, una de les portes ha aparegut sense un dels panells de fusta, que ha estat esbotzat aquest dimecres a la nit.

La Policia investiga ara l’autoria dels fets, que de moment es desconeix. Miguel Ángel Marín, cap de la Policia Local de Palafolls, no descarta que els vàndals hagin accedit a l’interior del teatre, però diu que no hi ha indicis que hi hagin comès cap bretolada.

Tot plegat succeeix pocs dies després que un altre instal·lació municipal, en aquest cas el local jove Can Batlle, ja patís diversos desperfectes com a resultat d’actes vandàlics.

El local va aparèixer amb una de les portes trencada i a terra, i també altres elements del seu interior, tot i que no es coneix com va succeir.

L’Ajuntament de Palafolls ha emès una crida via xarxes socials en les darreres hores per demanar cura i consciència davant dels casos d’incivisme, assegurant que aquests actes suposen una despesa col·lectiva «important».

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics