URGENT

El Casal de la Dona presenta aquest dissabte la nova Associació d’Emprenedoria Femenina Catalana

Compartiu aquesta història

Sota l’acrònim Emprenfem, aquest cap de setmana es presentarà la masia de Can Florenci una nova associació que aglutina dones emprenedores.

Es tracta de l’Associació d’Emprenedoria Femenina Catalana, una entitat nascuda per donar formalitat a la unió de persones dins d’un grup de Facebook i que té per objectiu donar suport, assessorar i acompanyar a la nova emprenedora.

L’associació també s’autodefineix com l’eix de connexió amb les entitats públics per garantir tots els recursos a les dones o homes que decideixen agafar el camí de l’emprenedoria.

Elisabeth Embid, una de les vocals de l’associació, ha explicat en declaracions al Palafolls en Xarxa quin és el perfil de persona emprenedora al qual volen donar cobertura.

L’associació ofereix els seus serveis a través del web www.emprenfem.cat, una pàgina que de moment té caràcter purament informatiu a nivell del que ofereix l’entitat. Embid, però, explica que l’objectiu és que esdevingui un directori que aglutini a totes les membres de l’associació, i que creixi com una referència a nivell local i provincial.

L’Associació d’emprenedoria Femenina Catana, Emprenfem, es presentarà en un acte aquest proper dissabte a les 10 del matí al Casal de la Dona de Palafolls, i està obert a tothom.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics