Polèmica pel concert jove de les festes de Sant Nicolau a Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El grup de punk local “Punks and Company” denuncia censura pel part del govern local, ja que no tocaran a la festa major d’hivern del municipi tot i que asseguren haver guanyat l’enquesta sobre les preferències musicals dels veïns.

Al mes de setembre l’Ajuntament de Malgrat va posar en marxa un procés participatiu per tal de saber les preferències dels malgratencs sobre la programació del concert jove de Sant Nicolau, la festa major d’hivern de Malgrat que es celebra a principis de desembre.

L’enquesta preguntava pel model de l’actuació i per propostes de grups pels concrets i el regidor de joventut de Malgrat, Sergio Ortín, va assegurar, en declaracions a RP, que els resultats serien vinculants.

A l’enquesta hi van votar més de 200 persones que en la seva majoria van decantar-se per la programació de grups locals de Malgrat i Alt Maresme al concert jove, conegut com a Sound Nicolau.

Pel que fa als grups més votats, tot i que l’Ajuntament de Malgrat no va fer públic els resultats, el grup de punk local Punks and Company assegura haver rebut una trucada de la regidoria de joventut assegurant ser el grup amb més suport. Tot i això aquesta propera setmana no seran a l’escenari del Sound Nicolau.

Ho denunciava en el ple municipal en Joan Onna, un dels membres de la banda.

Per la seva banda, el regidor de joventut de Malgrat, que ha declinat fer declaracions a aquesta emissora, va assegurar en el ple municipal que no li constava cap trucada al grup per part de la regidoria i insistia que l’enquesta només buscava marcar el model de concert no els grups i nega cap censura al grup. Assegura que els grups contractats han de seguir uns criteris marcats pel Pla de Joventut, desvinculant així l’elecció a l’enquesta participativa del setembre.

Finalment el Sound Nicolau comptarà amb dos grups; Tropical Roots, de Malgrat, i el Imperial Jade de Calella.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics