Jornada complicada pel Sènior i el Sots 25 del CB Palafolls, que cauen en els seus respectius partits

El cap de setmana ha estat complicat pels principals equips del CB. Especialment difícil va ser la jornada per l’equip del Sènior B, que viatjava a la pista de la Unió Esportiva Ripoll aquest cap de setmana.

L’equip palafollenc va acabar perdent 108 a 55 després d’un partit amb clar domini local, especialment a partir de la segona meitat de l’enfrontament.

Tampoc li van anar bé les coses a l’equip del Sots 25, que també va perdre el seu partit però amb més disputa al marcador. Va ser contra el CB Blanes, un derbi igualat i que va comptar amb domini palafollenc en alguns parcials –com va ser el cas del 2n i 3r quart.

Des de la plantilla del club feien posterior valoració d’un partit que, malgrat tenir ben encarat, va acabar decantant-se per l’equip rival en els últims compassos.

El Sots 25 del CB Palafolls segueix en 12a posició a la classificació.

L’altra cara de la moneda d’aquest passat cap de setmana la va signar l’equip del Sots 21, que guanyava a casa contra el Fontajau per un contundent resultat de 94 a 39.

Un domini local que es va deixar veure des de bon principi, amb parcials de 35 a 9, 52 a 16 i 74 a 23 al final dels 3 primers quarts.

L’entrenador del conjunt, Maxi Sánchez, feia valoració i autocrítica del partit als micròfons del Minut a Minut de RP.

Els qui també van signar una bona jornada aquest cap de setmana van ser els jugadors de l’equip Júnior, que guanyava a la seva visita a la pista del Calella aquest dissabte a la tarda, guanyant per 62 a 73.

El cap de setmana va ser complicat per la resta d’equips palafollencs que jugaven, com va ser el cas del Cadet, que perdia a la pista del Cardedeu, o dels Minis A i B, que perdien tots dos els seus partits contra el Teià i el Nou Caulès, respectivament.