Envien a presó l’autor de dos robatoris en comerços de Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Es tracta d’un jove de 21 anys, veí de Lloret de Mar, que va ser detingut dos cop en quatre dies pels Mossos d’Esquadra per, presumptament, haver robat en una fleca i un restaurant de Blanes.

Segons informa el Diari de Girona, el jutge l’ha enviat a presó provisional i està acusat de ser el presumpte autor de dos delictes de robatori amb força.

El primer dels fets, informa el diari, va tenir lloc el passat 3 de febrer, en un forn de pa situat al carrer Muralla de Blanes. L’encarregat de l’establiment es va trobar amb la porta esbotzada. Uns dies més tard, el diumenge 9 de febrer, va ser un restaurant del carrer Enric Morera el que va denunciar que un individu havia forçat la porta del negoci i que havia accedit a l’interior.

Després de les investigacions dels Mossos d’Esquadra es va poder determinar que el presumpte autor de tots dos actes era el mateix jove, que havia estat detingut un primer cop el 10 de febrer pel robatori al forn de pa i que va tornar a ser detingut 3 dies més tard, en aquest cas pels fets al restaurant.

Segons informa el Diari de Girona, el detingut té nombrosos antecedents per fets similars, i aquest passat dijous va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual va decretar-ne l’ingrés a presó.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics