Es programa un tall d’aigua a Roig i Jalpí i carrers propers per demà dijous

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La companyia SOREA, encarregada de la gestió de l’aigua al nostre municipi, ha anunciat un tall programat d’aigua per demà dijous. L’afectació tindrà un horari estimat de 8 del matí a 4 de la tarda, i la zona afectada serà la compresa pels carrers Roig i Jalpí, camí de l’Esperança, joan XXIII, Roques d’en Quim i Can Batlle.

Segons ha informat la companyia a aquesta emissora, el tall respon a les obres de renovació del clavegueram que s’estan estat duent a terme al carrer Roig i Jalpí, ja que per acabar les obres de pavimentació SOREA ha de realitzar 7 connexions a la nova canonada i 19 escomeses.

Tot i així, la companyia ha puntualitzat que, arran de l’afectació del coronavirus, només està duent a terme “aquelles actuacions que són imprescindibles per garantir el servei, per tal d’exposar el menor número de professionals”.

El motiu pel qual el tall s’allarga fins a les 4 de la tarda és perquè, argumenta SOREA, l’Ajuntament vol finalitzar l’obra. En aquest sentit, la companyia d’aigües explica que l’actuació es farà amb menys efectius dels que hi hagués destinats en condicions normals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics