L’Ajuntament prohibeix llençar les escombraries abans de les 8 del vespre

Contenidors al carrer Montseny, que ja és de baixada. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori palafollenc ha decretat aquest dimarts noves mesures respecte la crisi del coronavirus.

En concret l’Ajuntament prohibeix llençar les escombraries durant el dia. De fet la normativa dictada pel consistori i que estarà en vigor fins que es decreti el contrari, els palafollencs només podran treure les escombraries de qualsevol fracció entre  les 8 del vespre i  les 8 del matí. La resta d’hores no es podrà sortir a llençar les escombraries sota cap concepte.

També es recorda que durant aquest temps de confinament no es fa el servei de recollida de mobles o voluminosos casa per casa i que està del tot prohibit abandonar mobles al carrer o deixar les escombraries fora dels contenidors.

Segons el decret, la prohibició de llençar escombraries  durant el dia busca concentrar els desplaçaments que fan els palafollencs per llençar els residus a qualsevol de les 50 illes de contenidors.

El decret fa especial incidència en l’incompliment de la normativa. En aquest sentit, el consistori insisteix que faran complir les restriccions horàries i que s’aplicaran sancions als qui no segueixin les noves indicacions que estaran vigents almenys fins el final de l’estat d’alarma.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics