L’Ajuntament continua en contacte amb prop de 900 persones grans o més vulnerables

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori palafollenc continua duent a terme aquests dies la seva tasca de control i suport al col·lectiu de persones més vulnerables del nostre municipi.

L’Ajuntament té un equip de 5 persones, entre elles psicòlegs especialitzats, que centren els seus esforços en mantenir el contacte telefònic en dos àmbits principals. D’una banda, es truca a gent de la qual ja es té constància perquè són persones usuàries del servei de Respir o bé de Serveis Socials; de l’altra, el consistori truca també a la resta de persones del municipi d’edat més avançada o en situació d’especial vulnerabilitat per demanar-los si necessiten alguna cosa, si han de fer alguns encàrrecs, com és el seu estat anímic, entre altres.

Sònia González és regidora de Gent Gran de l’Ajuntament de Palafolls.

En total es tracta d’una llista de prop de 900 persones, amb les quals el consistori intenta mantenir un contacte telefònic de mínim dues trucades cada setmana.

Algunes de les persones necessiten l’ajuda dels voluntaris per dur a terme les tasques que elles, degut a la situació actual, no poden fer, mentre que en altres casos simplement només es vol poder parlar i conversar amb algú.

Liliana Ayné és una de les persones encarregades de realitzar aquestes tasques de suport telefònic.

Des de l’inici de la situació d’excepcionalitat que ha imposat la pandèmia del coronavirus, a Palafolls s’han posat en marxa diferents iniciatives de voluntariat per crear una xarxa de suport social, coordinat des del consistori, adreçada a les persones més vulnerables davant les circumstàncies actuals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics