URGENT

A presó un palafollenc acusat de robar en farmàcies i establiments de la zona

Compartiu aquesta història
Foto: Mossos d’Esquadra

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat dijous 9 d’abril dos membres del grup criminal al qual s’atribueixen fins a 5 robatoris amb força en establiments comercials.

Segons ha informat el cos, els dos individus van ser arrestats a Palafolls, on residia un d’ells, i a Lloret. Els dos homes tenen 19 i 32 anys i se’ls acusa d’un delicte de robatori amb força. L’endemà de ser detinguts van ser posats a disposició judicial i el jutge va decretar-ne la seva presó provisional.

Segons les indagacions dels Mossos, els dos detinguts formarien part d’un grup criminal més nombrós especialitzat en realitzar encastaments i amb gran mobilitat operativa.

Es tracta del grup que, la passada matinada del 6 d’abril, va sostreure un cotxe d’un concessionari de Girona i va robar encastant el vehicle en dues farmàcies de Blanes i Malgrat. La matinada següent, segons ha informat el cos policial, es van produir dos nous encastaments, amb el mateix patró operatiu, en un supermercat de Granollers i en una farmàcia de Girona.

Els Mossos d’Esquadra han informat que la investigació continua oberta i que no es descarten més detencions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics