Les obres del tram de l’antic camí de Tordera entre Bioibérica i Robama començaran la setmana que ve

Foto: Google Maps
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Google Maps

L’Ajuntament de Palafolls preveu que els propers dies arrenquin les obres de l’antic camí de Tordera en el tram comprès aproximadament entre les empreses Bioibérica i Robama, i que durant l’última part transcorre en paral·lel a la riera de Reixac.

Les obres comportaran restriccions i modificacions de trànsit en tota aquesta zona, i començaran a partir de la setmana que ve. Jordi Villaret, regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Palafolls, explica que les obres només afectaran un sentit de la circulació, ja que es permetrà el pas en sentit sud, i que es podrà continuar accedint a les empreses de la zona. En aquest sentit, el camí Antic de Tordera quedarà tallat a l’alçada del camp de vol, i des d’allà es donarà l’accés alternatiu a les activitats agrícoles de la zona.

Les obres que s’iniciaran la setmana vinent formen part del Pla Especial Urbanístic d’Infraestructures Comunes, que té per objectiu la millora d’alguns dels serveis dels polígons situats entre Palafolls i Tordera, com són la implementació de la fibra òptica i la xarxa d’aigua i clavegueram, per dotar de més competitivitat el teixit industrial del nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics