La FCF dona per acabada la temporada 2019-2020 de futbol a causa del coronavirus

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En una reunió telemàtica celebrada aquest dijous amb la Junta directiva, la Federació Catalana de Futbol ha anunciat que es donen per finalitzades totes les competicions de la temporada 2019-2020 en les modalitats de futbol, futbol sala i futbol platja, atenent a la recomanació formulada en el dia d’avui per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, a proposta de la Mesa Sectorial de l’Esport de Catalunya.

La federació també ha informat que al llarg de les properes setmanes s’obrirà una consulta entre els clubs catalans per conèixer la seva opinió sobre la conclusió dels campionats, abans d’adoptar una resolució posterior. L’organisme també ha anunciat que continua amb l’estudi i confecció del programa econòmic de congelació i reducció temporal de les quotes federatives a clubs i federats de cara a la pròxima temporada 2020-2021, així com d’ajut a la tresoreria dels clubs.

A nivell palafollenc, el primer equip de la Quarta Catalana del CD Palafolls es trobava 4ª posició de la lliga, a 8 punts del líder, a falta de les 11 jornades que mancaven per acabar la lliga. En aquest sentit, tenien possibilitats d’ascens, però haurien d’haver aconseguit puntuar en totes les jornades.

Pel que fa al futbol sala, el Sènior masculí de Primera Catalana es trobava pràcticament a la mateixa situació que el primer equip de futbol, ja que se situava en 4a posició de la lliga a 8 punts del líder, i a falta de 9 jornades i amb 2 partits ajornats pendents de jugar aquest equip sí que tenia possibilitats d’ascendir a Divisió d’Honor.

Per la seva banda, l’equip del Sènior Femení ocupava la mitja taula i pràcticament s’haguessin mantingut en la mateixa posició, si bé cal destacar l’assoliment de la Copa Girona.

El Juvenil, d’altra banda, sí que tenia possibilitats reals d’ascens a Divisió d’Honor, ja que mantenia un interessant frec a frec per la primera posició de la 1a Divisió amb el seu rival directe, el Blanesport 83. Per la seva banda, l’Aleví de Divisió d’Honor mantindria la categoria, ja que l’equip palafollenc ocupava la part mitja de la taula. En categories inferiors, l’objectiu de l’Infantil A, Aleví B i els Benjamins era, bàsicament, lluitar pel títol de lliga.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics