URGENT

ERC titlla l’oposició d’“oportunista” i defensa l’aprovació de les ajudes contra el coronavirus

Compartiu aquesta història

El grup municipal d’ERC ha respost als grups de l’oposició a l’Ajuntament de Palafolls defensant el que consideren una “fita històrica”. Els republicans afirmen que el ple de dijous va aprovar “el major paquet d’ajudes que s’han confeccionat mai a Palafolls per combatre una situació delicada”, i afirmen que va tirar endavant amb el “consens absolut de les tres formacions representades al plenari”.

A través d’un comunicat, els republicans asseguren que, tant bon punt es va redactar la primera proposta de bases, aquestes es van traslladar als representants de l’oposició perquè hi fessin les seves aportacions. ERC afirma que, com a resposta, l’oposició va presentar una “contramoció on s’incloïen algunes de les propostes que ja recollien les bases”. També creuen que algunes altres propostes no són avalades pels serveis tècnics de l’Ajuntament.

ERC assegura que es va prioritzar el consens en aquest tema i que es va acordar amb els dos grups de l’oposició “assumir dins les bases aquelles mesures realment possibles”. Els republicans consideren que, amb la unanimitat en la votació per tirar endavant el paquet de mesures, és “oportunista i poc rigorós” mantenir la moció inicial.

ERC considera que “és molt fàcil fer oferiments inassumibles per part d’aquells que estan instal·lats en la negativa per resposta, i que es basen en propostes que estan estrictament basades en la més pura demagògia”. A la vegada, els republicans demanen als grups de l’oposició que “aprofundeixin en el descobriment de la prudència”, i posen com a exemple el que asseguren són “errors comesos el 2013 quan, amb gairebé un miler de persones a l’atur i la crisi de les preferents, el govern d’aleshores de PSC i EUiA va malgastar mig milió d’euros en una caserna plena de defectes de disseny”, així com també fan referència als recursos destinats a dur fusta de Finlàndia pel terra de la passera, substituït ara fa uns mesos.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics