Palafolls rebrà més de 40.000 euros de la Diputació de Barcelona

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En concret seran 40.285€ que és la part que li pertoca a la nostra vila del programa Cap municipi enrere, una de les iniciatives que formen part del Pla de Xoc per a la reactivació econòmica i social després de la pandèmia de la Covid-19 que ha engegat la Diputació de Barcelona. Aquest programa, finançat per una dotació total de 15 milions € que es reparteixen segons el nombre d’habitants de cada localitat.

Els diners són perquè els ajuntaments puguin donar un cop de mà als consistoris per assumir les despeses generades per la crisi sanitària del coronavirus.

Segons la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, ‘Cap municipi enrere’ servirà per oferir “solvència als ajuntaments i tranquil·litat als municipis”. Els 15 milions del programa s’afegeixen als 15 que l’ens supramunicipal ja destina al pagament de les despeses extraordinàries en l’àmbit de benestar social mitjançant el Programa d’Emergències. En total, doncs, les aportacions de la Diputació sumen ja 30 milions d’euros. La previsió és arribar als 100 milions.

La diputació destinarà prop de 70 mil euros a Malgrat, 65 mil a Tordera, 16 mil a Santa Susanna i 92.800 a Pineda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics