L’Esplai el Pas obre inscripcions avui i demà

En Flicky, la mascota de l`Esplai
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’entitat de lleure palafollenca es prepara per l’arrencada d’un nou curs d’activitats amb els infants i joves. L’esplai obre aquesta tarda de divendres i demà dissabte, matí i tarda, les inscripcions per aquesta nova temporada.

Serà aquesta tarda, de dos quarts de 6 a dos quarts de 8, al Fòrum Palatiolo, mateix emplaçament on s’instal·laran demà dissabte de 10 del matí a 1 del migdia i de 5 a 7 de la tarda.

Les famílies interessades en inscriure el seu fill o filla a l’Esplai el Pas han de dirigir-se en algun d’aquests dos torns i portar la documentació necessària per formalitzar la sol·licitud. Cal dur les fotocòpies del DNI, targeta sanitària i cartilla de vacunes, així com les autoritzacions de drets d’imatge, d’Esplais Catalans i la de declaració de responsabilitat. També cal dur la fitxa d’inscripció degudament complimentada, i que es pot trobar a l’enllaç del perfil d’Instagram de l’Esplai el Pas, enviant un correu a esplaielpas@gmail.com o bé escanejant el codi QR que trobareu a les xarxes socials del consistori i en aquesta mateixa notícia.

L’Esplai el Pas ha convocat pel divendres 2 d’octubre una reunió d’inici de curs, que tindrà lloc al Fòrum Palatiolo a les 8 del vespre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics